26 komment a cikkhez

 1. Vigyázatok még egy csaló!
  Ludek Olysar
  ludekolysar101@gmail.com
  Német tengeri fúró mérnöki vállalatként szeretne adatokat kicsalni!
  További szép napot mindenkinek.

 2. Engem is a Dávid bruttó írt én ezért nem utalással fogom feladni a cuccokat hanem csak személyes átvételel.

 3. Davidbrutto68
  Szintén kamu ill csaló vigyázzatok

 4. Itt a csaló.
  Email után illetve közben beteg voltam kb 1 hétig, aztán fel lett adva, nem érkezett meg. Utána nem jutottam el postára, majd amikor Jasek írt, akkor feladtam megint. Postaköltség miatt minuszos nekem a dolog, ez van és elismerem, nagyon sokáig várattam, ami miatt elnézést.
  Összegzésképp, 2x ment el a levél, ha most se érkezett meg azon fennakadna a szemöldököm már. Nem ő az első akinek flat lenyomót adtam el vagy en bloc üzleteltem már itt. Aki vett tőlem dolgot és itt van, erősítsen meg vagy cáfoljon.

 5. Alexej : Köszi az infót !

  Lukz36
  Törölve / Tiltva. – Grex

 6. Banshee83 : Köszi az infót !

  Matej03
  Törölve / Tiltva. – Grex

 7. Krissal : Köszi az infót !

  kuhner02
  Törölve / Tiltva. – Grex

 8. Sziasztok! Van ez a vadaszpeti1 nevű felhasználó, aki flat lenyomó lát árul, nem egy drága dolog, mert 500 ft. Nos én vettem egyet tőle. El utaltam a pénzt, ez volt márc 30.-án. Azóta is csak várok. Vigyázzatok vele!! Aki kicsiben megcsinálja, az megcsinálja nagyban is!!

 9. Szintén versenyző, az összes hírdetésemre (7), amit tegnap felraktam, ez jött, … másnál is felbukkant, adatokat kér… adathalász!

  Contact name: kuhner02
  Contact email: kuhner404@gmail.com

  Message:

  Megvan még eladó?

 10. Most engem is be tálat egy kuhner magyarul indult majd hirtelen át váltót angolra 🤔

 11. Engem Szaud Arábiai nagykövetségen dolgozó talált meg.
  Előadta hogy a Pesti nagykövetségen dolgozik és mivel kényes beosztása van ezért a követség egyik dolgozóját küldi el a portékáért.
  De előtte mindenképp adjam meg az összes létező adatomat hogy minél jobban lehúzhasson….
  Még egy kockás fejkendős alak személyigazolványát is elküldte Haha….

 12. Admin féleségek! Jó, hogy felriadtatok az álmaitokból így 2-3 hónap után… (tényleg jó)

 13. Sziasztok!

  Ez a Lukz36 engem is megtalált, valamilyen google fordítós művelet lehet. Nekem azt mondta hogy németországban lakik, mindenféle adatokat kért, de eléggé átláthatatlan módon, nem is reagáltam neki. Nagyon valószínű, hogy adathalászat, érdemes lenne ellenőrizni!

 14. Engem egy Lukz36 nevű felhasználó zaklat.
  Üzenetben kérdi, hogy él e még a hírdetés, írjak neki email-t ha igen.
  Visszaírtam itt, hogy igen és írjon emailt….de ugyan azt az üzenetet küldi vissza. Írásán látni, hogy nem magyar. Lengyel lehet.

 15. Köszi figyelmeztetést! Éppen most kezdtem el én is használni eladás céljából az oldalt és így a kommentjeiteket nézve bizonyosodott meg bennem, hogy egy scammerrel beszéltem. Eddig is gyanusnak éreztem, de így tiszta minden. Köszi az infót és azt is, hogy figyeltek a hozzám hasonló újjabb felhasználókra. Így tovább!

 16. Sajnos meg tudom erősíteni Brat hozzászólását. A jelenség létezik, tőlem egy magát Svájci állampolgárnak kiadó tag akart ilyen módon adatokat kicsalni mondván, hogy utalna euróban és küldené a futárt. Előtte pedig Ukrán tagok jöttek közreműködési kéréssel. Figyeljünk oda egymásra hiszen ez a hazai adok-veszek magja, csalók sajnos mindig lesznek és bannolni sem lehet őket, mert van módjuk, hogy visszatérjenek. A visszajelzési rendszert viszont támogatom, mert ez egy jó módja lehet vissza szorítani az adathalászokat és csalókat.

 17. Az is fontos, hogy kamu felhasználók adathalásznak az emailen keresztül. Ezért tiltottam, hogy az oldal küldjön emailt.

  Mindig ugyanaz az eset, hogy érdeklőni kezdenek, elsőnek magyarul (a köszönést meg alapokat szépen fordítja a google) aztán próbálnak tőled címet, telszámot kiszedni, meg hogy hova küldje a futárt, bankszámla számot stb…

  Ugyanaz a minta és elég fárasztó már. Inkább tiltsátok le, mert jönnek a csalók.

Vélemény, hozzászólás?