53 komment a cikkhez

 1. Ha már itt vagyok: ti tényleg meg akarjátok oldani ezt a problémát? Pár hónapja leírtam nektek a megoldást: a regisztrációnál tegyetek fel néhány(3) kérdést és ha nincs, vagy magyartalan a válasz, akkor ne engedjétek be az embert! Én meg akartam oldani és a 37.000 fős FB csoportomnál megoldottam. Ti ezzel hogy vagytok?

 2. Ez a Viktor99 még mindig van… >>> Most Viktor44 névre keresztelkedett.

 3. Sziasztok,

  Fogtam meg egy delikvenst.
  Viktor99

  Szokasos mintazat, Csech nevvel majd ö küld futart, Pay- palon fizetne. Hiaba mondtam hogy mivel eleg sok mindenre racsapott igy hagyja a futart en GLS – el elküldöm neki, az en költsegemen. De arra se volt igenyes hogy egy kis cseh falu valos utcajat adja meg cimnek. Aztan jött 150% -al több Pay-palos mail, aminek a header-bol latszik hogy GMAIL SMTP -röl küldtek.

  Ha bannhoz szüksges a reszeletes levelezes, akkor szerkesztöseg szamara nyilvan odaadom.

 4. Sziasztok! 🙂

  A mai versenyző, aki mail-t kér, tört magyarsággal… előre is köszi az áldozatos munkát, kellemes hétvégét! 🙂

  Contact name: 808080
  Contact email: andrasbenyo22@gmail.com

  Message:

  szia Érdekel a hirdetésed, ha még megvan eladó, kérlek küldj e-mailt itt bentleystar78@gmail.com

 5. Hihetetlen hogy amióta itt hírdetem holmikat csak csalók válaszoltak eddig nevetséges meg elszomorító

 6. Sziasztok!
  Ma ez zaklat:
  Contact name: volesky
  Contact email: voleskyruschak@gmail.com

  Contacting about G&G TR16 MBR 308WH
  https://toywarsarmory.com/piac/show-ad/118681/gg-tr16-mbr-308wh/gepkarabelyok-geppisztolyok/

  Message:

  Hello.

  My name is Volesky Ruschak from Ukraine. I am reaching out to you based on my research to invest in your country. I want you to be my partner and to represent me in my investment sectors. Please contact me on voleskyruschak@gmail.com for more information.

  Best Regards

  Volesky Ruschak.

 7. Sziasztok! Nagyon durvan változott ez a csalasos dolog. Nekem is irt a fent említett Ahmad nevu pasas. Először le sem esett,minden e-mailemre ertelmesen valaszolt..es persze mindig a kerdesre. Mindig figyeltem ezekre a dolgokra,a csalokra ,de ez tobb volt ,mint a megszokott. Persze feltűnt mikor mar a cimem is kellett volna neki. Igazolta magat szemelyivel, még videot is kuldott magarol es az iratairol. Nagyon ugyes modon próbálkoznak,egy olyan embert, aki nem jártas a netes piacokban siman át tudnak verni. “Paypal”-os ,bitcoinos add meg a kártya adataid buktatta le vegleg Csak óvatosan…

 8. Vigyázatok még egy csaló!
  Ludek Olysar
  ludekolysar101@gmail.com
  Német tengeri fúró mérnöki vállalatként szeretne adatokat kicsalni!
  További szép napot mindenkinek.

 9. Engem is a Dávid bruttó írt én ezért nem utalással fogom feladni a cuccokat hanem csak személyes átvételel.

 10. Davidbrutto68
  Szintén kamu ill csaló vigyázzatok

 11. Itt a csaló.
  Email után illetve közben beteg voltam kb 1 hétig, aztán fel lett adva, nem érkezett meg. Utána nem jutottam el postára, majd amikor Jasek írt, akkor feladtam megint. Postaköltség miatt minuszos nekem a dolog, ez van és elismerem, nagyon sokáig várattam, ami miatt elnézést.
  Összegzésképp, 2x ment el a levél, ha most se érkezett meg azon fennakadna a szemöldököm már. Nem ő az első akinek flat lenyomót adtam el vagy en bloc üzleteltem már itt. Aki vett tőlem dolgot és itt van, erősítsen meg vagy cáfoljon.

 12. Alexej : Köszi az infót !

  Lukz36
  Törölve / Tiltva. – Grex

 13. Banshee83 : Köszi az infót !

  Matej03
  Törölve / Tiltva. – Grex

 14. Krissal : Köszi az infót !

  kuhner02
  Törölve / Tiltva. – Grex

 15. Sziasztok! Van ez a vadaszpeti1 nevű felhasználó, aki flat lenyomó lát árul, nem egy drága dolog, mert 500 ft. Nos én vettem egyet tőle. El utaltam a pénzt, ez volt márc 30.-án. Azóta is csak várok. Vigyázzatok vele!! Aki kicsiben megcsinálja, az megcsinálja nagyban is!!

 16. Szintén versenyző, az összes hírdetésemre (7), amit tegnap felraktam, ez jött, … másnál is felbukkant, adatokat kér… adathalász!

  Contact name: kuhner02
  Contact email: kuhner404@gmail.com

  Message:

  Megvan még eladó?

 17. Most engem is be tálat egy kuhner magyarul indult majd hirtelen át váltót angolra 🤔

 18. Engem Szaud Arábiai nagykövetségen dolgozó talált meg.
  Előadta hogy a Pesti nagykövetségen dolgozik és mivel kényes beosztása van ezért a követség egyik dolgozóját küldi el a portékáért.
  De előtte mindenképp adjam meg az összes létező adatomat hogy minél jobban lehúzhasson….
  Még egy kockás fejkendős alak személyigazolványát is elküldte Haha….

 19. Admin féleségek! Jó, hogy felriadtatok az álmaitokból így 2-3 hónap után… (tényleg jó)

 20. Sziasztok!

  Ez a Lukz36 engem is megtalált, valamilyen google fordítós művelet lehet. Nekem azt mondta hogy németországban lakik, mindenféle adatokat kért, de eléggé átláthatatlan módon, nem is reagáltam neki. Nagyon valószínű, hogy adathalászat, érdemes lenne ellenőrizni!

 21. Engem egy Lukz36 nevű felhasználó zaklat.
  Üzenetben kérdi, hogy él e még a hírdetés, írjak neki email-t ha igen.
  Visszaírtam itt, hogy igen és írjon emailt….de ugyan azt az üzenetet küldi vissza. Írásán látni, hogy nem magyar. Lengyel lehet.

 22. Köszi figyelmeztetést! Éppen most kezdtem el én is használni eladás céljából az oldalt és így a kommentjeiteket nézve bizonyosodott meg bennem, hogy egy scammerrel beszéltem. Eddig is gyanusnak éreztem, de így tiszta minden. Köszi az infót és azt is, hogy figyeltek a hozzám hasonló újjabb felhasználókra. Így tovább!

 23. Sajnos meg tudom erősíteni Brat hozzászólását. A jelenség létezik, tőlem egy magát Svájci állampolgárnak kiadó tag akart ilyen módon adatokat kicsalni mondván, hogy utalna euróban és küldené a futárt. Előtte pedig Ukrán tagok jöttek közreműködési kéréssel. Figyeljünk oda egymásra hiszen ez a hazai adok-veszek magja, csalók sajnos mindig lesznek és bannolni sem lehet őket, mert van módjuk, hogy visszatérjenek. A visszajelzési rendszert viszont támogatom, mert ez egy jó módja lehet vissza szorítani az adathalászokat és csalókat.

 24. Az is fontos, hogy kamu felhasználók adathalásznak az emailen keresztül. Ezért tiltottam, hogy az oldal küldjön emailt.

  Mindig ugyanaz az eset, hogy érdeklőni kezdenek, elsőnek magyarul (a köszönést meg alapokat szépen fordítja a google) aztán próbálnak tőled címet, telszámot kiszedni, meg hogy hova küldje a futárt, bankszámla számot stb…

  Ugyanaz a minta és elég fárasztó már. Inkább tiltsátok le, mert jönnek a csalók.

Vélemény, hozzászólás?