6 komment a cikkhez

 1. Hozzátenném azt is, hogy a kedves eladók legyenek szívesek ne STOCK fotót rakjanak ki, vagy csak mellékeljék hogy “így nézett ki újonnan” a termék amit árulnak. Baromi idegesítő mikor az ember rámegy egy ELADÓ termékre (keresésnél nyilván csak bolti fotó van) és nincs róla egy értelmes kép (ez egyenértékű azzal mintha egyáltalán nem is lenne semmilyen). Nyilván az ember meg szeretné nézni hogy mit vesz, főleg ha már nem gyári…

 2. Lehet egyszerűbb lenne úgy beállítani, hogy kép nélkül ne is engedje kirakni. Ahogy néztem sokan azt hiszik, hogy amugy feltöltötték a képet, mert úgy kezdik hogy: “ahogy a képeken is látni…”.

 3. Bagoly javaslatára hozzáadtam pár ingyenes kép méretező/szerkesztő oldal linkjét a cikk végére.

 4. Telefonon is lehet a kép méretét szerkeszteni, egyből kisebb helyet foglal és mehet is fel.

  Ha a termék állapotáról (törés, repedés, karc, vagy azok hiánya) szeretnél képet feltenni, javasolt közelebbről fotózni.

  Én javasolnám továbbá a kínál hirdetéseknél a “gyári”, bolti képek alkalmazásának tiltását is, mert az sem az aktuális termékről készül.

 5. #Kewelx : Normálisan lehet fel tölteni képet ! az más kérdés hogy limitálva van 10mb/ kép . Így is rengeteg helyet foglal ezeknek a kis képek tárolása addig ameddig a hirdetés él !

  Ha nem sikerül elsőre feltolteni , online csillio képméretezős oldal van , 2mp alatt csinál tömörített képet .

 6. Akkor már csak azt kéne megoldani hogy normálisan lehessen képet feltölteni…

Vélemény, hozzászólás?