Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell regisztrálni?

Két féle kép lehet regisztrálni.
Ha emaillel szeretnél, kattints a “Bejelentkezés” linkre, ezután kattints a “Regisztráció” linkre (sárga szöveg alul). Miután kitöltötted és elküldted az űrlapot, ellenőrizd a megadott email címed. A regisztráció második lépéseként kapsz egy levelet amiben találsz egy linket. Ezen a linken beállíthatod magadnak a jelszavadat. Ezután be tudsz lépni az oldalra.
Ha a Facebook fiókoddal szeretnél regisztrálni kattints a “Bejelentkezés” linkre, ezután kattints a “Regisztráció” linkre (sárga szöveg alul). Itt kattints rá a Facebook ikonra. A felurgó ablakon engedélyezd a hozzáférést és kész is. Fontos, hogy ezután ellenőrizd, a beállított emailcímed helyességét.


Regisztráció után folyamatosan új jelszót akar beállíttatni velem a rendszer, mi a baj?

A regisztrációs emailben kapott link bizonyos levelező rendszerekben rosszul jelenik meg. Ezt főleg freemailnél és citromailnél tapasztaltuk a kezdeti időszakban. Másold ki a linket és ügyelj, hogy se az elején, se a végén ne legyenek extra karakterek. A link https-sel kezdődik és a felhasználóneveddel végződik. A rendszer automatikusan felajánl majd egy jelszót, de ezt megváltoztathatod. Kattints a Jelszó generálásra gombra és kész.


Új jelszó kérése után ezt az üzenetet kapom: “A jelszó-helyreállítási hivatkozás nem tűnik megfelelőnek, alul lehet kérni egy új hivatkozást.”

A probléma ugyan az mint az előző esetben. Az emailben kapott linkhez a levelező rendszer hozzácsapja a “>” karaktert. Másold ki az url-t a levélből és nyisd meg a böngészőben, úgy már működni fog!


Hol tudom beállítani az adataimat (email, város… )?

Bejelentkezés után, a jobb felső sarokban kattints az “Üdvözlet <felhasználónév>” linkre. Az “Adatlap” menüben tudod szerkeszteni az adataidat.


Hogy tudok hirdetést feladni?

Bejelentkezés után, kattints a “Hirdetések”->”Új hirdetés” menüpontra.

 1. Kategória kiválasztása:
  Válaszd ki a kategóriát, ahol hirdetni szeretnél. Közvetlen főkategóriát nem választhatsz.
 2. Listázási Részletek megadása: 
  • Név: Ez alapból a felhasználód neve, de átírhatod.
  • Email: Ha valakit érdekel a hirdetésed, a rendszer erre a címre fogja küldeni az emailt.
  • Telefonszám: Opcionálisan megadhatsz telefonszámot is. Ezt csak regisztrált tagok láthatják.
  • Megye: Helyileg hol lehet majd átvenni a hirdetést. Ha csak postáznád, akkor add meg, hogy hol adod fel postára.
  • Város: Opcionálisan a várost is megadhatod.
  • Hirdetés típusa: Van lehetőséged eladni és keresni is az oldalon.
  • Megnevezés: A hirdetés neve
  • Ár: Forintban értendő összeg és opcionális. Ha nem tudod, vagy nem akarod megadni, hagyd üresen!
  • Gyártó: Megadhatod a gyártót.
  • Egyéb tulajdonságok: Kategóriától függően egyébb tulajdonságokat is adhatsz a hirdetésednek.
  • Leírás: Hosszabb leírás az árúról. Érdemes jól átlátható formátumot használni. Ha nem tudod mit írj, itt egy kis mankó:
   "Eladom KWA márkájú 120-as midcapjeimet. Használt, de megkímélt állapotban. Rendszeresen takarítottam őket, bár általában nem ment bele kosz.
   Az én fegyveremben adagolási gondokat okoztak. 5 darab tárat csak egyben adom, a 6. tár ajándék, ezt elkezdtem megreszelni, de inkább hagytam az egészet.
   Személyesen átvehető Budapesten.
   Postázni tudom, postaköltséget a vevő állja.
   Fizetés csak előre utalással."
 3. Képek feltöltése:
  Itt tölthetsz fel fotókat a termékről. Ha lehet saját képeket használj, ne a netről tölts le.
  Az igényes, szép képek jobban felkeltik az ember figyelmét, ezért hamarabb találsz vevőt. Legjobb képet napfényben tudsz csinálni, nem kell hozzá profi kamera, a mai telefonokkal is simán lehet megfelelő minőségű képet készíteni.
  Mindenképp fotózd le a termék esetleges hibáit is, ezzel elkerülve a későbbi félreértéseket.
  • maximum 9 képet tölthetsz fel
  • maximum fájlméret: 2Mb
  • maximum felbontás: 1920×1080
  • minimum felbontás: 320×240

   Miután feltöltötted a képeket, a csillag gombra kattintva kiválaszthatod melyik kép jelenjen meg a hirdetésed mellett.

 4. Befejezés:
  Sikeresen feltöltötted a hirdetésed =)

Hogy tudom törölni a hirdetésem?

Bejelentkezés után, a Saját hirdetések menüpontban keresd meg a törölni kívánt hirdetés és nyisd meg. A hirdetésben találni fogsz egy Hirdetés szerkesztése linket, kattints rá, utána pedig a Hirdetés törlése gombra. Erősítsd meg a szándékodat, majd a felugró ablakon kattints a Lap elhagyása gombra.


Hogy tudom szerkeszteni a hirdetésem?

Belépés után, a hirdetésed oldalán kattints a “Hirdetés szerkesztése” linkre. Módosítás után a “Változások mentése” gombra kattintva tudod elmenteni a változtatásaidat.


Hogy tudom a hirdetésem képeit szerkeszteni?

Belépés után, a hirdetésed oldalán kattints a “Hirdetés szerkesztése” linkre. Új képeket tudsz feltölteni, vagy meglévőket törölni. A képek alatti csillag ikonra kattintva beállíthatod az elsődleges képet is. Módosítás után a “Változások mentése” gombra kattintva tudod elmenteni a változtatásaidat.


Valaki reagált egy hirdetésemre, de nem tudok válaszolni az emailcímére.

Előfordul, hogy valaki Facebookkal regisztrált, és ott nem adott meg emailcímet, így a rendszerbe egy véletlenszerű cím kerül a felhasználójához. A rendszer ezt a nem létező email címet küldi el mint válasz lehetőséget. Ha a felhasználó nem javítja az email címét, jelen pillanatban nem lesz elérhető. Olyan is volt, hogy eldobható emailcímről regisztrált valaki.


Senki sem reagál a hirdetéseimre.

Ellenőrizd az emailcímedet, hogy helyesen adtad meg. A rendszer erre a címre küldi az üzeneteket.